P-Vision Student Residence

2_bv_0019_20
2_bv_0039_40_h
2_bv_0060_1_h
2_bv_0068_9_1
2_bv_0089_91_h
2_bv_0108_9_h
2_bv_0123_4_h

Student residence Winterthur

On behalf of the general contractor P-Vision, student apartments were built on the upper floors of the building at the company's new headquarters.

The rooms are spatially optimized with a furniture system designed by Susanne Fritz Architekten. Bed, wardrobe, storage space as well as a workspace are integrated in one single module.

The module also contains a bookshelf and a niche in the bed, which also provides space for visitors. Integrated LED strips provide direct and indirect light, be it for bedtime reading or for studying.

The wall covering made of cork invites you to decorate it with notes, posters, photos and souvenirs, which immediately gives each room an individual.

The woven floor is made of recycled plastic, has a homely feel, is easy to clean and does justice to the young generation's strong awareness of sustainability.